3x simpele dingen om in en om het huis te doen in de coronatijd

We kunnen wel stellen dat we allemaal een beetje corona moe zijn geworden. Gedurende de eerste lockdown was er nog genoeg te doen om onszelf bezig te houden. Beetje klussen in en om het huis, genieten van het mooie weer en hopen dat het snel beter wordt. Inmiddels weten we een jaar later dat het virus veel langer met ons is, dan we ooit hadden verwacht (of gehoopt). Nu we inmiddels wéér in een strenge lockdown zitten, is het soms ook moeilijk om niet moedeloos te worden. Zeker nu het weer nog niet echt meewerkt.

Daarom wordt het hoog tijd om jezelf goed bezig te houden op de momenten dat je je verveelt. Bedenk goed welke simpele dingen in en om het huis nog gedaan kunnen worden. Zo is het huis en de tuin in elk geval op orde zodra de eerste lentedagen weer aanbreken en we hopelijk weer wat meer mogen. Wij geven je alvast de nodige inspiratie met 3 simpele dingen om te doen in of om het huis in de coronatijd! 

Shop online voor woon- en tuinspullen 

Nu de meeste winkels hun deuren hebben gesloten, is het wel érg lastig om je huis en tuin op te vrolijken of bepaalde klussen te verrichten. Daarom is het eerst zaak om eens online te kijken. Kies bij voorkeur voor een webshop waar ze vrijwel alles voor huis en tuin verkopen. Zo hoef je niet bij meerdere shops te bestellen en weet je zeker dat het tegelijkertijd zal arriveren. Bij woonwarenhuis Wezan vind je vast wat je zoekt om jouw huis en tuin een make-over te geven. Bekijk alvast hun assortiment en bedenk goed wat jij nodig hebt om zowel huis als tuin aan te pakken. 

Bereid je alvast voor op carbid schieten 

Carbid schieten enkel iets voor oud en nieuw? Welnee! Carbid van wezan.nl wordt het gehele jaar door gekocht. En dat is zeker niet zonder reden. Carbid hoeft namelijk echt niet alleen met Oudjaarsavond worden gebruikt. Er zijn ook genoeg mensen die hier aan doen bij speciale gebeurtenissen. Denk aan verjaardagen of misschien zelfs wel het einde van de lockdown. Een beetje creatief en positief zijn mag best, nietwaar? 

Houd er rekening mee dat je voor het carbid schieten uiteraard niet enkel carbid nodig hebt. Ook is het belangrijk om over een goede melkbus te beschikken. Je kunt niet jarenlang dezelfde melkbus gebruiken. Deze is op ten duur aan vervanging toe. Een melkbus bestellen bij wezan.nl? Let er dan wel op dat je voor een goed exemplaar kiest, zodat je zeker weet dat het carbid schieten veilig kan gebeuren. Koop bijvoorbeeld nóóit een melkbus van aluminium. Hoewel deze er prachtig uitzien en uitermate licht zijn, zijn ze echt niet geschikt voor carbid schieten. De enige melkbus die je wel kunt ongelukken kunnen gebeuren. 

Mollen verjagen uit de tuin 

Hebben jullie al jaren een enorm mollenprobleem in de tuin? Lukt het telkens om ze even uit de tuin te verjagen, maar komen ze het volgende seizoen gewoon weer leuk binnenvallen? Dan is het hoog tijd om hier iets aan te doen. Wanneer je mollen immers hun gang laat gaan, is de kans groot dat ze enorme ravage aanrichten in de tuin. In ernstige gevallen kunnen ze er zelfs voor zorgen dat de gehele tuin verzakt. Iets wat je absoluut moet proberen te voorkomen. Zorg er daarom voor dat je dit jaar klaar bent om de strijd met deze kleine beestjes aan te gaan. Denk aan het aanschaffen van een mollenklem of mollen carbid. Zo ben je absoluut voorbereid op wat er komen gaat en kun je erger voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.