Bloemist Amsterdam in hart en nieren

Bloemist Amsterdam de Roos BV is van de familie de Roos. Zoon en dochter zijn sinds vijf jaar trotse eigenaar van De Roos, een echte Amsterdamse bloemist. Vanaf kleins af aan zijn ze al bezig met bloemen en alles wat daarmee te maken heeft. Voor broer en zus is het dan ook een manier van leven geworden. Ze zijn letterlijk opgegroeid in een bloemenwinkel. Na school kwamen ze maar al te graag helpen in de bloemenwinkel van hun ouders. Zo vertellen Patrick en Danielle dat ze fan zijn van de natuur en leven tussen de bloemen en planten.

Emmers en gieters voor in de tuin die staan op een tafel

Bloemen bezorgen Amsterdam

Patrick vertelt dat hij sinds kort een nieuwe dienst heeft, namelijk het bezorgen van bloemen in Amsterdam. Dit omdat niet iedereen tijd heeft om langs te gaan om een boeketje op te halen, vaak vragen ze toch om advies in de winkel en kiest hij uiteindelijk het boeket. Hij heeft dus besloten kant en klare boeketten te maken en die op de website te zetten. Zo is er voor elk wat wils en is er voor elke gelegenheid een bijpassend boeket.

Sinds Patrick en Danielle de zaak runnen zijn er meerdere wijzigingen doorgevoerd. Ze geven aan niet te veel te willen veranderen omdat dat klanten kan afschrikken. De bloemist in Amsterdam moet volwaardig worden met bloemen, planten, tuingereedschap en voedingstoffen voor de planten.

Bloemist Amsterdam de roos levert nu ook gefeliciteerd bloemen

Een nieuwe dienst is het versturen van gefeliciteerd bloemen. Erg leuk als je iemand wilt feliciteren met bloemen op zijn of haar verjaardag, maar zelf niet aanwezig kan zijn. Het zal zeker gewaardeerd worden als die persoon een mooi bos felicitatiebloemen voor zijn verjaardag, mijlpaal of andere bijzondere prestatie ontvangt.

De gefeliciteerd bloemen zijn in alle soorten en maten te verkrijgen bij de bloemist Amsterdam de Roos. Houdt de gelukkige van rozen, zonnebloemen of juist van tulpen?  Het hoeft geen enkel probleem te zijn! Heb je nou interesse neem dan vooral een kijkje op de website van de Roos.

Opmerkingen of vragen? Neem dan nu contact op met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.