De nieuwste trend in tuinen; tegels in alle soorten en maten

Stel je voor: het wordt zomer, de temperaturen worden warmer en de licht wordt stralender. Maar waar schijnt dat felle zonlicht nou op? Op een dichtbeboste tuin vol met onkruid, beetjes en god mag weten wat nog meer. Misschien wordt het dan toch eens een keer tijd aan je tuin te werken.

Hierbij de nieuwe trends binnen de wereld van de tuintegel:

Modern

Modern is, en modern zal blijven! Strakke lijnen en rechte vormen, in vooral de kleuren zwart, grijs en wit, geven de basis en het gevoel van een luxe uitstraling. En wat een voordeel is aan dit soort tegels; ze zijn super makkelijk in onderhoud. De gladde basis, van een tegel zoals deze, is enorm onderhoudsvriendelijk. De schoonmaak ervan is dus zo gepiept!

Natuurlijke look

Je bent al in de buitenlucht, hoe meer natuurlijk kunnen we het dan nog hebben? Nou. Wat dacht je van de kleuren en structuren om je heen terug te brengen in de tegels? Het mag allemaal wat grover. Rotsen, zand, de bergen zijn geen uitzondering meer en kunnen je terras omtoveren tot je eigen vakantieresort.

Versleten of toch niet?

‘Is dit nou versleten of hoort het nou zo?’ Dat is een vraag die je binnenkort vaker zult horen wanneer het om tuininrichting gaat. Niet alleen voor het interieur, maar ook in de betegeling van het terras. Deze trend komt vanuit de industriële woningtrends en zullen dus niet zo snel verdwijnen. Rauw, doorleeft, met een ziel en eigen verhaal.

Van binnen naar buiten

We willen niet alleen de gezelligheid van binnen tot alleen maar binnen beperken, maar deze kneuterigheid met vele kleine details mag ook best naar buiten doorgetrokken worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een met kleine tegeltjes gelegde mozaïekvloer? Reken maar dat je snel het gezellige en zomerse gevoel te pakken krijgt! Terrasverwarmer erbij. Wie pakt de drankjes?

Big, bigger, biggest

The bigger the better. Groot, groter, grootst. Overdreven? Zeker niet. Door het gebruik van een grote tegel kun je zelfs jouw kleine tuintje de illusie geven van een grote ruimte. Dat wilt toch iedereen?

Ben jij opzoek naar goedkope vloertegels voor in je tuin of goedkope wandtegels? Misschien kan Throne jou hierbij helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.