De voordeligste huurwoningen in Amsterdam!

Op zoek naar een huurwoning in Amsterdam? Als je al even hebt gezocht weet je dat dit niet eenvoudig is, en ook niet erg voordelig. Je wil dan vast weten waar jij de goedkoopste huurwoningen kunt vinden op deze drukke woningmarkt. Want naast dat jij je geld verdient om de huur te betalen, wil je natuurlijk ook wat overhouden voor leuke dingen in deze wereldstad. Daarom hebben wij speciaal voor jou een top drie gemaakt met meest voordelige woonwijken in Amsterdam. Lees dus snel verder! 

Amsterdam Zuidoost – het kleurrijkste gedeelte van de stad

Stipt op nummer één staat Amsterdam Zuidoost als het gaat om de voordeligste huurwoningen van Amsterdam. In dit kleurrijke gedeelte van Amsterdam vind je huurwoningen voor 13,50 euro per vierkante meter. Voor een studio van 50 vierkante meter betaal je gemiddeld 665,- euro. Voor Amsterdamse begrippen is dit dus erg goed te doen. Ontdek de wijk per metro en buurt bij de plaatselijke Surinamer voor een heerlijke roti of fiets naar de Gaasperplas voor een duik. En wil je nou stappen in de binnenstad? Bestel dan gewoon een Uber. Een goede optie dus. 

Amsterdam Nieuw-West – het groene hart

De wijk Amsterdam Nieuw West is het grootste stadsdeel van Amsterdam. In Nieuw-West woon je in een groene omgeving vol hippe koffietentjes. Wanneer deze kenmerken in de wijk je aanspreken huur je al voor 15,30 euro per vierkante meter een woning. Voor een studio van gemiddeld 50 vierkante meter betaal je ongeveer 765,- euro per maand. De wijk breidt zich steeds verder uit. Hierdoor beschikt de wijk over steeds meer faciliteiten. Genoeg te beleven dus! 

Daarnaast lenen de groene parken zich uit voor een ontspannen yoga-sessie of een gezellige BBQ met je nieuwe buren. Ook als je dus geen tuin of al balkon hebt, kun je prima genieten van het buitenleven. Het park bevindt zich immers in de spreekwoordelijke achtertuin!

Gracht in Amsterdam

Amsterdam-Noord – de wijk met hippe hotspots

Deze populaire wijk in Amsterdam beschikt over meerdere hippe hotspots en mooie parken. Ook worden hier vaak veel leuke festivals en feesten georganiseerd. Daarnaast ben je met de pont van Amsterdam Noord binnen een paar minuten in het hart van Amsterdam. De huurprijs van deze wijk ligt gemiddeld op 16,65 euro per vierkante meter. Voor een huurwoning betaal je gemiddeld 830,- euro per maand. Dit is dus nog goed te doen. En zeg nou zelf, iedereen wil toch elke ochtend even uitwaaien op het pontje. Een goede optie dus als je vlakbij het centrum wil wonen, maar ook van iets meer rust houd. 

Een woning huren in Amsterdam? 

Heb jij je keuze gemaakt? En ben jij klaar om jouw droomwoning te vinden in Amsterdam? Dan wordt het tijd om op zoek te gaan! Maar waar moet je dan zoeken? Kijk eens bij  https://www.huurstunt.nl/ ! Zij hebben een groot aanbod huurwoningen in Amsterdam voor elk budget. Je kunt eenvoudig zoeken en filteren op al je wensen. Veel succes gewenst met de zoektocht en hopelijk vind je snel jouw perfecte plekje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.