Drie leuke en makkelijke ontwerpideeën voor je toilet

De meeste mensen overwegen tegenwoordig een design toilet om leven en prachtige esthetiek in hun badkamer te brengen. We weten allemaal dat toiletten een van de belangrijkste dingen in het leven zijn. Helaas worden ze vaak over het hoofd gezien als het op design aankomt. Een van de leuke en gemakkelijke ontwerpideeën die je voor je toilet kunt overwegen is om een ​​enorme spiegel aan de muur te installeren. Door dit te doen kun je deze spiegel gebruiken als een plek waar je make-up kunt aanbrengen voordat je naar buiten gaat. Maar je kunt het ook gewoon gebruiken als een manier om je klaar te maken en ’s ochtends presentabel te zijn. Dit is ook een geweldige manier om je badkamer meer als een verlengstuk van je slaapkamer te laten voelen. Dit idee is geweldig omdat het het toilet ruimer doet aanvoelen en toch een reflecterende gloed afgeeft waardoor het warm en gastvrij aanvoelt. Je kunt ook alles op je gezicht zien dat aandacht nodig heeft voordat je naar buiten gaat.

Kies een toiletpot met een unieke vorm

Een ander ontwerp idee is om een ​​toiletpot te kiezen die een unieke vorm heeft. Wanneer je een toilet ontwerpt betekent dit niet alleen een ronde of een ovale. Het kan talloze vormen hebben. Een vierkant toilet is zeker een van de meest interessante vormen, maar dat geldt ook voor een toilet dat eruitziet als een kubus of een achthoek. Als je iets traditionelers wilt probeer dan een toilet met poten te krijgen in plaats van op de grond te zitten. Je zult waarschijnlijk wat extra loodgieterswerk moeten doen om dit te bereiken.

Bedenk wat voor soort toiletrolhouder het beste past

Vervolgens is het voor jou ook handig om na te denken over wat voor soort toiletrolhouder het beste past bij jouw nieuwe toilet design. Van tevoren wil je nadenken over de algehele esthetiek van je badkamer. Bedenk daarna welke functionaliteit het belangrijkst is voor jouw toiletrolhouder. Er zijn drie hoofdtypen toiletpapierhouders. Een aan de muur gemonteerd, een vrijstaande en een ingebouwde toiletpapierhouder. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Er zijn zoveel verschillende soorten houders dat het niet uitmaakt welke stijl je kiest. Er zit er vast wel een tussen die er goed uitziet in je badkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.