Eenvoudig je huis een make-over geven

Soms ben je gewoon even toe aan iets nieuws in huis, maar heb je niet het budget om echt grootschalige veranderingen aan te brengen. Gelukkig zijn er een heleboel oplossingen waarmee jij eenvoudig en voordelig wat dingen kan wijzigen in je huis. Ben je benieuwd naar deze oplossingen? Lees dan verder in deze blog hoe wij dit zouden aanpakken!

Zet een ruilavond op!

Wat jij misschien al lang niet meer leuk vind, vind een ander misschien nog wel fantastisch. Een leuk idee om aan nieuwe spulletjes te komen is een ruilavond. Je kan dit zelf organiseren of bijvoorbeeld naar een georganiseerde ruilavond gaan. Als iedereen een aantal leuke items mee neemt waar die op uitgekeken is, dan kan je dit ruilen met elkaar. Combineer zo’n avond met een gezellige borrel en je hebt een top avond en ook nog eens leuke nieuwe spulletjes voor in huis!

Nieuwe look met interieurfolie

Interieurfolie is hoogwaardige folie die je op meubels, wanden en vloeren kan plakken. Het is een goedkope manier om je interieur even een compleet nieuwe look te geven. Het is ook nog eens eenvoudig aan te brengen, dus je kan het eenvoudig zelf thuis doen. Interieurfolie komt in allerlei verschillende kleuren en patronen, zodat jij er helemaal je eigen draai aan kan geven. 

Tweedehands winkelen

Bijna elke stad en dorp heeft wel een kringloopwinkel waar je goedkoop tweedehands spullen kan scoren. Bij de kringloop verkopen ze vaak hele meubelstukken voor een zachte prijs, maar bijvoorbeeld ook kleinere dingen zoals vaasjes of kandelaars. Je kan hier voor een prikkie wat nieuwe dingen scoren. Meubels kun je leuk schuren en verven en zo er toch nog je eigen draai aan geven, of je beplakt een kast bijvoorbeeld met interieurfolie.

DIY

Ook zelf kan je heleboel dingen maken. Haal bij de bouwmarkt wat bouwmaterialen en zet je eigen kastje in elkaar, of maak bijvoorbeeld een leuke kapstop van een stevige tak die je in het bos gevonden hebt. Laat je creativiteit de vrije loop en kijk gewoon wat je in huis of in de natuur kan vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.