Goed gereedschap voor je tuin koop je bij de vakhandel

Er is niets ontspannener dan heerlijk in je tuin bezig te zijn. Of je nu een grote tuin hebt of een balkon, het maakt niet uit. Je kan heerlijk je hoofd leegmaken. Lekker in de grond wroeten, plantjes poten, snoeien of onkruid wieden.  En voor goed gereedschap voor tuinonderhoud ga je natuurlijk bij de vakhandel. Het adres voor onder meer al je tuingereedschap, gewassenbestrijding, bemestingsmateriaal en afrasteringen. 

Ook voor de particulier

De vakhandel is er zowel voor de vakman, overheidsinstellingen, (sport)verenigingen als voor de particulier. We leveren kwaliteitsproducten tegen een aantrekkelijke prijs en leveren op locatie. Je kunt terecht in zowel de online als offline winkel. Het deskundige personeel is er altijd om je een goed advies te geven.

Tuingereedschappen

Bij de vakhandel kan je terecht voor allerlei soorten tuingereedschap. Ben je bij voorbeeld op zoek naar een goede snoeischaar, dan adviseren wij je een snoeischaar van Felco. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Het assortiment van die gerenommeerde merk is zeer uitgebreid. Naast diverse modellen snoeischaren is er ook een groot aanbod van onderdelen van snoeischaren. Kom je er niet uit, raadpleeg dan een van onze deskundigen. Zij helpen je graag verder.

Naast snoeischaren hebben we ook een uitgebreid assortiment aan onder andere handgereedschappen, zagen, bladblazers, ketting zagen, bosmaaiers en trimmers. Goed gereedschap is het halve werk zeggen wij altijd. En dat is waar de vakhandel voor staat. 

Beschermingsmateriaal

Het is belangrijk om je tijdens je werkzaamheden goed te beschermen. Naast diverse een uitgebreid assortiment van tuingereedschap, hebben we ook een groot aantal producten om veilig je werk te kunnen doen. Zo kun je bijvoorbeeld bij de vakhandel werkschoenen van grisport online bestellen. Grisport staat bekend om zijn goed beschermende werkschoenen. We hebben diverse soorten en maten. Hoge en lage modellen, voor iedere klus hebben we de juiste schoen. Ook vind je een aantal modellen waterdichte veiligheidslaarzen in het assortiment. Ideaal voor bijvoorbeeld in de bouw. Naast veiligheidsschoenen vind je bij ons ook andere beschermende materialen bijvoorbeeld voor gehoor- en gezichtsbescherming en beschermende kleding. 

Bemesting en grond

Ook als je op zoek bent naar meststoffen, ben je bij de vakhandel op het juiste adres. We hebben verschillende soorten kunstmest en organische mest van zeer goede kwaliteit. Wil je bijvoorbeeld je tuin bemesten, adviseren wij altijd een organische mest. Voor zowel privé als zakelijke doeleinden kan je voor organische messtof bij de vakhandel terecht. En dit ook nog eens voor een heel aantrekkelijke prijs. 

De vakhandel is ook de aangewezen partij als het gaat om potgrond, tuinaarde, houtsnippers, cacaodoppen of bodemverbeteraars. We hebben een uitgebreid assortiment voor diverse doeleinden. Benieuwd welke voor jou het meest geschikt is? Raadpleeg dan een van onze deskundigen.

Bewatering

Als je een mooie tuin aanlegt, denk dan ook eens aan een goed bewateringssysteem. Zeker in de drogere periodes is dit een uitkomst. De vakhandel kan je ook hiervoor van een goed advies voorzien, dat helemaal bij jouw eisen en wensen aansluit.

Zoals je kunt zien, kun je bij de vakhandel terecht voor iedere klus in je tuin, of die nu groot is of klein. Dat maakt voor ons geen verschil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.