Goedkope meubels kopen

Goedkope meubels zijn lastig te vinden. Stel je gaat net op jezelf wonen of wellicht samenwonen, dan kan het nog best een klus zijn om je huis te vullen met meubels en ik kan spreken uit ervaring. Daarom help ik jou een handje bij de bekendste en goedkoopste meubelwinkels die mij hebben geholpen bij het vullen van mijn huis.

Goedkope meubels bij Profijt Meubel – Betaalbare kwaliteit

Profijt meubel verkoopt meubels van goede kwaliteit. Als je op jezelf gaat wonen of je wilt simpelweg wat meubels vervangen dat jouw interieur weer up-to-date is of bij het nieuwe seizoen past. In deze gevallen biedt Profijt meubel een goede oplossing van goedkope meubels met hoge kwaliteit.

Een stoel, een bank en een salontafel

Goedkope meubels voor een kleine prijs bij Kwantum Nederland

Bij Kwantum kun je kijken voor goedkope meubels voor een zeer kleine prijs. Hier heb ik mooie stoelen gekocht die ik op mijn balkon heb gezet. Naast meubelen voor in de woonkamer hebben ze ook kledingkasten, bureaustoelen en leuke woonaccessoires.

Prachtige meubels van Kwantum

De goedkope meubels van Home24

Bij Home24 zijn er meer dan 80.000 meubels. Ik denk dat ik wel kan stellen dat er dus voor ieder wat wils te vinden is. Of je een groot budget hebt of op de kleintjes moet letten, bij Home24 vind je altijd iets wat bij je past. 

Tot slot wil ik het hebben over Giga Meubel. Zij volgen alle trends op de voet en verkopen momenteel urban chic. Dit is een combinatie van tijdloze urban items die in een chique jasje worden verkocht. De chique twist aan deze stijl komt door de combinatie van bijvoorbeeld velvet en goud. Zo krijgen de meubels van Giga Meubel een stoere en een stijlvolle uitstraling.

Vintage meubelwinkels

In Nederland zijn er talloze woonwinkels die allerlei meubels kopen in alle denkbare soorten en maten. Maar ik wil graag even inzoomen op de vintage woonwinkels. Ik heb een aantal vintage woonwinkels die je echt moet bezoeken als je opzoek bent naar vintage meubels.
1. Bij Vintage Revival staat vintage en retro op de eerste plek. 
2. Bij webshop Vintage Virus vind je oude schoolstoelen tot leuke bureau’s.
3. Retro Studio is gevuld met allerlei design woonartikelen en meubels in een vintage jasje.

Heb je tips, adviezen of vragen? Twijfel niet en neem contact met op ons via het contactformulier. Wij beantwoorden alle formulieren binnen 24 uur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.