Huis Alex en Pien kopen zonder kijken

Een leuk feitje over het zoekwoord: ”Huis Alex en Pien kopen zonder kijken” wordt gemiddeld maandelijks  zo’n 3800 naar gezocht. In december was het Nijmeegse gezin Alex, Pien en hun zoontje te zien in het populaire tv-programma “Kopen Zonder Kijken”. De familie verhuisde naar een prachtig gerenoveerde woning aan de Van Peltlaan, maar helaas is het tijd voor hen om weer verder te verhuizen. Gelukkig is de woning nu beschikbaar voor een nieuwe eigenaar om zich te vestigen en te genieten van de prachtige renovatie.

Wat is kopen zonder kijken?

Kopen zonder kijken is een populaire televisieprogramma waarbij een makelaar, een bouwdeskundige en een styliste een huis voor een koper kiezen zonder dat de koper het huis vooraf heeft gezien. De koper geeft hen de volmacht om een huis te kiezen en te kopen binnen een bepaald budget en met specifieke wensen. De koper moet dan vertrouwen hebben in de professionals en het proces. Het programma volgt de zoektocht van de professionals naar een geschikt huis en de verrassing voor de koper wanneer hij of zij het huis voor het eerst ziet. Het programma is spannend en onvoorspelbaar, en laat zien hoeveel vertrouwen, werk en creativiteit er komt kijken bij het vinden van de perfecte woning.

Huis Alex en Pien kopen zonder kijken

Pien, Alex en hun zoontje Nolan verhuisden recent naar een nieuw huis in Nijmegen. Het gezin ontmoette elkaar tijdens een bijzondere gelegenheid: de Vierdaagse. Na een lange zoektocht kwamen ze eindelijk op het juiste adres uit, maar de weg er naartoe was niet zonder hindernissen. Dankzij de hulp van makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en styliste Roos Reedijk, werden alle obstakels overwonnen en tekende het gezin een contract voor hun nieuwe droomhuis.

Huis Alex en Pien kopen zonder kijken: Wat kost het huis nu?

Pien en Alex verhuisden met hun gezin naar een prachtige gerenoveerde woning aan de Van Peltlaan in Nijmegen. Helaas is het tijd voor hen om weer verder te verhuizen en de woning is nu beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. De huidige vraagprijs van de woning is € 500,000,-, een significante stijging van de prijs die zij ervoor betaalden. Ben je benieuwd naar de foto’s van binnen? Bekijk ze hieronder en droom weg bij de gedachte om in deze prachtige woning te wonen.

De foto’s zijn te bekijken via deze link.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.