Kleed jouw tuin, terras of balkon aan

We zijn er aan toe, de zomer. Hij is soms al aanwezig, maar het weer is nog wisselvallig. Daarom heb je nu nog de kans om jouw tuin aan te pakken. Maai het gras, spuit de terrastegels schoon, haal het onkruid weg en kijk eens voor leuke nieuwe tuin accessoires.

Voor op het balkon

Heb je een beperkte ruimte? Zelfs dan kan je het knus en praktisch inrichten. Wil je de inkijk op je balkon verminderen, bevestig dan een afschermdoek aan je balkonwanden. Natuurlijk wil je met het aangename weer ook buiten kunnen barbecueën of een boek lezen. Prettig op je balkon zitten, doe je het best met een tuinbank of hangstoel. Of wat denk je van een pallet bank. Juist omdat de ruimte schaars is, moet je deze goed benutten. Maak het helemaal compleet met bankkussens en kleurrijke verlichting, waardoor je tot in de late uurtjes kan genieten van het knus balkonnetje.

Bij een prachtige ruime tuin kan je al snel denken aan een opzet zwembad en een parasol voor de kinderen, die nog lang niet uit het zwembad willen. Je kan volop genieten van de mogelijkheden, want in de andere hoek kan je een lounge hoek maken of je tuinmeubels plaatsen. Heb je een feestje of bezoek? Haal dan je tuinkussens uit de tuinkist. Van alle gemakken voorzien,

Terras overkapping / serre

Het blijft hier altijd droog, dus maak je geen zorgen over de lounge set en tuinmeubelen. De kussens kan je prima laten liggen voor de volgende dag. Ook aan zitplaatsen heb je geen gebrek, wel moet je rekening houden met de tuinkussens. Vaak krijg je deze niet mee geleverd, en ze moeten natuurlijk wel passen. Houd hier rekening mee, wil je sfeer aanbrengen in je serre of tuin overkapping? Maak dan een leuke tuinposter of breng een tuin schilderij aan of de schutting of wand.

Zo zie je maar weer, voor elke vierkante meter in jouw tuin, in de serre of op het dakterras kan je aan de slag om er een zomerproof tuin van te maken. Probeer nieuwe dingen uit, verschuif wat in de ruimte, denk aan de kleurcombinaties en als het dan zo ver is. Geniet er dan extra lang van. Want de zomer die mag nu wel komen, we zitten er klaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.