Lees hier 3 stappen om jouw ideale raamdecoratie te vinden 

Net als de rest van de decoratie in huis is het niet makkelijk om een passend product te kiezen. Ook al heb je wel al een stijl dan kan het alsnog lastig zijn hier de goede raamdecoratie bij te vinden. Binnen deze categorie is zoveel keuze, je ziet door de bomen het bos niet meer. Daarom lees je hier 3 stappen om jouw ideale raamdecoratie te vinden.

  1. Kies het type gordijn

Er zijn vele verschillende type gordijnen, het is aan jou wat jij in je woning vindt passen. Je kunt onder andere kiezen uit jaloezieën, rolgordijnen en vitrage. Ga na wat jij persoonlijk mooi en praktisch vindt. Daar is dan met het grote aanbod ongetwijfeld het goede type raamdecoratie bij te vinden.

  1. Bepaal hoeveel licht je door wilt laten

Per gordijn verschilt het erg wat de hoeveelheid licht is die het gordijn doorlaat. Met deze doorlating van licht bepaal je ook hoe goed je door de gordijn heen kunt kijken. Ben je erg op je privacy gesteld? Ga dan in de meeste gevallen voor een dichte gordijn. Toch bestaan er ook gordijnen waarmee je wel naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen. Dit zorgt er ook voor dat er nog genoeg licht binnenkomt. Het is dus een persoonlijke afweging hoeveel lichtdoorlaat je wilt en hoe erg je op je privacy bent gesteld.

  1. Kleur en materiaal

Je hebt het type gordijn en je hebt bepaald hoe licht doorlatend dit is.  Je bent er nog niet. Kleur en materiaal zijn erg belangrijk voor de uitstraling van de raamdecoratie. Kijk vooral naar de rest van de kleuren en materialen in jouw woning. Heb je veel wit in de woning dan kan het leuk zijn om voor zwarte raamdecoratie te kiezen. Heb je veel hout in huis dan kun je de raamdecoratie ook in deze kleur doen. Of juist een ander materiaal die hierop aansluit.

Als het goed is ben je er nu uit welke raamdecoratie perfect aansluit op jouw woning. Hopelijk hebben deze 3 stappen geholpen bij je zoektocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.