Leolux banken zijn van wereldklasse kwaliteit

Het fantastische ontwerp van het meubilair maakt het populair bij mensen van alle leeftijden. Een van de beste dingen van Leolux is hun toewijding om alleen de beste kwaliteit materialen te gebruiken en klanten allerlei opties te bieden. Ook de elasticiteit van het meubilair is anders. Er zijn kleinere modellen die meer gericht zijn op comfort en het opstaan en gaan vergemakkelijken, maar er zijn ook grotere lounges met geweldige fauteuils in verschillende uitvoeringen. Door de vele mogelijkheden op het gebied van zithoogte, zitdiepte, stofkleur en nog veel meer is Leolux een uitstekende keuze als het gaat om banken. U kunt al uw Leolux banken aanpassen door de naaimethode of de kleur van het garen te kiezen. Dit zodat elke bank uniek kan zijn!

Leolux kiest voor een duurzame productie

Op maat gemaakte items zijn om deze redenen geweldig – het betekent niet alleen dat je elke kleur of wat je maar nodig hebt voor je ruimte kunt hebben, maar het zorgt er ook voor dat alles wat ze niet verkopen, niet verloren gaat. Bij het ontwerpen en produceren van het product is te allen tijde rekening gehouden met het milieu. Leolux is een bedrijf dat om het milieu geeft en doorgaans het materiaalgebruik minimaliseert. Lederresten, schuim en folie worden allemaal geüpcycled of gerecycled. Bij Leolux moeten ze ervoor zorgen dat ze de verantwoordelijkheid van de materiaalleveranciers voor de meubelen waarmaken. De beuk is afkomstig van een 100% PEFC-gecertificeerde bron, wat betekent dat het altijd uit herbeplante gebieden komt. U kunt er dus zeker van zijn dat uw aankoop duurzame bosbouwpraktijken ondersteunt – ook al kunt u het nauwelijks zien door ernaar te kijken!

De populairste Leolux bankencollectie

Leolux heeft grote collectie aan banken, maar vier banken springen eruit! Deze vier banken hebben we voor u in dit artikel meegenomen!

Leolux bank Felizia

De ontwerper van de Leolux bank Felizia bank richtte zich op bruikbaarheid en design. Het resultaat is een stijlvol meubel dat ook nog eens goed functioneert. Kussens zijn stevig en de zittingen voelen zacht aan, met een elegant gebogen ontwerp. Deze bank is verkrijgbaar als fauteuil, 2-zits, 2,5-zits en 3-zits.

Leolux bank Mayon

De Leolux Mayon bank heeft een neutrale, moderne uitstraling en gaat dus op in interieurs. Het is ook zeer comfortabel en wordt geleverd in zowel 2-zits als fauteuils.

Leolux hoekbank Flint

Op zoek naar een mooie bank? Bekijk dan de Leolux Flint Hoekbank. Het is er in veel verschillende stijlen, dus je kunt elke kamer aanpassen!

Leolux bank Flint

Bent u enthousiast over het design van de Leolux Flint hoekbank, maar past een hoekbank niet goed in uw kamer? Goed nieuws! De Leolux bank Flint is ook verkrijgbaar als tweezitsbank of poef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.