Meubels op maat

De woonkamers hoe je ze in bladen ziet is een droom voor veel mensen. Zo’n grote kast met meubilair dat matcht, iedereen heeft heeft wel een beeld bij de ideale inrichting van het huis. De indeling zoals ze het doen in de magazines, dat is top. Maar hoe krijg ik dat nou voor elkaar?! Heeft u er wel eens over nagedacht om meubels op maat te laten maken?

Meubilair op maat biedt de kans om een huis helemaal naar eigen smaak in te richten. Het is namelijk dé manier om na een lange dag echt thuis te komen. Een prettige en vooral warme omgeving u zich prettig bij voelt en waar de inrichting niet alleen praktisch is, maar waar u echt blij van wordt! Meubels op maat biedt voordelen als:

  • Zelf bepalen hoe u de ruimte wil inrichten;
  • Eindeloze mogelijkheden op het gebied van afmetingen, materialen en kleuren;
  • Een omgeving waarin u zich echt fijn voelt.

Eigenlijk is het zonde dat maatwerk niet standaard in ons hoofd naar boven komt als we op de woonboulevard zoeken naar inspiratie of nieuwe ideeën. Meubels op maat laten maken wordt helaas nog steeds gezien als iets ingewikkelds. Overigens niet heel vreemd als je kijkt naar de nationale woonketens. Maatwerk is daar praktisch onmogelijk of op een zeer beperkte schaal.

Of Maatwerk duur en tijdrovend is?

Zeker niet!. Het hoeft niet zo te zijn. En waarom niet, dat zal ik u vertellen. Wie van maatwerk zijn specialisme maakt, weet precies hoe een maatwerk proces (kosten)efficiënt kan worden ingericht. Zo kan een volledig landelijk interieur op maat bijvoorbeeld al binnen 8 tot 10 weken geleverd worden! Dus zelfs sneller dan een standaard bank bestellen bij de grote nationale woonketens.

Hoe kan ik mij goed voorbereiden?

Maak van te voren een lijstje met jouw wensen. Welke stijl vind je mooi? Wat zoek je precies? Neem vooral voorbeelden of een schets mee. Een plattegrond met afmetingen en maak eventueel een foto van de ruimte waar het meubelstuk in moet komen te staan. Alles kan helpen om de meubelmaker meer inzicht te geven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.