Mijn top drie unieke vintage woonwinkels

Houd je ook zo van vintage en ben je opzoek naar vintage spullen om een draai te geven aan je huis? Er zijn echt winkels in overvloed. Ik zet mijn persoonlijke top drie vintage winkels op een rij voor jullie

Harvest & Co

Ben je gek op vintage design meubels, dan moet je bij de Eerste Constantijn Huygenstraat net even het hoekje om lopen. Daar zit Harvest & Co. Als je binnenkomt, krijg je meteen zin om aan een van de tafeltjes een koffie van Headfirst Coffee Roasters te bestellen. En een stuk worteltaart. Gezellig tussen de creatievelingen, die hier een hoop inspiratie opdoen zo tussen de magazines, boeken, tassen, vintage kleding en woonaccessoires.

Vivre Interieur Authentique

Vivre is een uniek bedrijf waar dagelijks nieuw avontuur binnenkomt en weer de deur uitgaat! Het is dus altijd de moeite waard om er een kijkje te nemen! Ze zijn makkelijk bereikbaar en hebben altijd plek voor de auto. Ebert en zijn team staan al jarenlang voor u klaar. Hij is 20 jaar geleden begonnen met het opknappen van oude meubelen in een klein schuurtje en inmiddels is dit uitgegroeid tot een serieus bedrijf waar dagelijks spullen in en uit gaan. Bij Vivre zijn wij continue opzoek naar unieke spullen met karakter, dat maakt ons werk ook zo interessant en leuk. Ebert gaat zelf ook regelmatig op pad naar onder andere België en Frankrijk om daar unieke eyecatchers te vinden.

Neef Louis

Bij Neef Louis in Amsterdam kun je terecht voor vintage en industriële meubels. Van stoelen en banken tot aan industriële lampen, bij Neef Louis hebben ze het. Maar wees er snel bij, want de items uit de winkel kunnen ook via de webshop worden gereserveerd. De meeste meubels bij Neef Louis zijn tweedehands en goed verzorgd. Ook vind je er een paar nieuwe items. De keuze is er reuze, dus ga vooral even langs bij onze Neef Louis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.