Robotmaaiers: waar moet je op letten?

Welk type grasmaaier je nodig hebt, hangt af van de grootte van uw gazon. De maaiers variëren in prijs, afhankelijk van zaken als maaibreedte, batterijduur en softwaremogelijkheden. Als het gaat om het kiezen van de beste robotmaaier voor uw gazon, is de maat belangrijk! Afhankelijk van de oppervlakte van uw gazon, moet je al onze producten bekijken en goed nadenken over wat het beste voor u werkt.

Verder lezen

Veel Nederlanders zijn dol op tuinieren

In Nederland zijn veel huizen uitgerust met een tuin wat een heerlijke luxe is die mensen de mogelijkheid geeft om wanneer het wat warmer is ook buiten heerlijk te genieten in een zelf gecreëerd stukje natuur. Het inrichten van en het werken in de tuin is dan ook voor veel mensen een hobby.  Zelf de planten struiken en bloemen uitkiezen zorgen ervoor dat je alles precies kan laten lijken zoals je dat zelf het liefste ziet. Ook zijn er verschillende vormen van kunst en objecten die je in de tuin kan inpassen, zoals bijvoorbeeld een standbeeld, een fontein of zelfs een tuinkabouter.

Verder lezen

Hoe interessant zijn speeltoestellen eigenlijk?

Het is vandaag de dag lang niet meer zo eenvoudig om kinderen ertoe aan te zetten om buiten te gaan spelen, integendeel. Dat is grotendeels de schuld van de televisie, maar ook van computers, smartphones, etc. Heel wat ouders zitten op dit vlak met de handen in het haar. Zij willen liever niet dat hun kind zomaar de hele dag binnen zit. Dat hoeft ook niet. Er bestaan namelijk verschillende mogelijkheden om je kinderen aan te sporen om terug naar buiten te gaan spelen. Eén van deze mogelijkheden is het aanschaffen van speeltoestellen. Welke voordelen hier nu precies allemaal aan verbonden zijn ontdek je meteen hieronder! 

Verder lezen