Strakke en moderne wandafwerking in de badkamer: 3 tips!

Met een geweldige sfeer en luxe sanitair kom je al een heel eind om jouw eigen wellnessruimte te creëren. Bedenk echter wel dat het niet noodzakelijk is om alles te vernieuwen. Soms doet een nieuwe strakke en moderne wandafwerking in de badkamer al wonderen. Benieuwd hoe je dit aanpakt en heb je inmiddels al het hele aanbod op Homeofconcrete gezien, maar kom je er niet uit?? Wij geven 3 tips om je op weg te helpen! 

Verder lezen

5 tips om beter te slapen in tijden van corona

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Niet alleen nodig om je weerstand te verbeteren, maar ook om ervoor te zorgen dat je overdag beter kunt functioneren. Natuurlijk kennen we allemaal wel van die nachten waarin we minder slaap krijgen dan gehoopt. Wanneer dit bij een nachtje blijft, is er echter verder geen enkel probleem. Het wordt echter een ander verhaal wanneer je iedere nacht slecht slaapt. En helaas komen slaapproblemen meer voor dan je denkt. Zeker in tijden van extreme stress. Zoals nu met het coronavirus. Toch is juist nu slaap belangrijker dan ooit. Met een tekort aan slaap, verlaag je je weerstand en ben je juist bevattelijker voor het virus.

Verder lezen

Spouwmuurisolatie en vochtproblemen

Hoe zit dat nou met spouwmuurisolatie vochtproblemen? Die vraag wordt vaak gesteld. Vocht komt inderdaad snel op het toneel wanneer er een temperatuurverschil optreedt tussen binnen en buiten. Wanneer uw huis niet goed geïsoleerd is, zult u last krijgen (of hebben) van vochtproblemen, wat resulteert in schimmels op de muren. Alles behalve een comfortabele noch gezonde woonsituatie. In dit artikel leest u hoe de juiste spouwmuurisolatie de vochtproblemen voor u oplost. 

Verder lezen

Zonnepanelen in Oudehaske: de voordelen

Woon je in Oudehaske en wil je daarom graag zonnepanelen in Oudehaske aanschaffen? Dan is het natuurlijk belangrijk om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Oudehaske en natuurlijk niet vergeten de voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen. Om jou op weg te helpen geven wij in deze blog je meerdere voordelen dat zonnepanelen bieden. Of je nu kiest voor zonnepanelen in Oudehaske of elders in het land, de voordelen van zonnepanelen blijven natuurlijk hetzelfde. 

Verder lezen

Maak je tuin klaar voor het warme weer

Wanneer het buiten weer warmer gaat worden gaat het waarschijnlijk kriebelen om heerlijk buiten te gaan zitten. En vooral als de temperaturen hoog oplopen is het een heerlijk idee om veel tijd door te brengen in de tuin. Maar dat wordt nog beter wanneer je kiest voor de juiste zonwering. Want met een zonnescherm op maat krijg je niet alleen schaduw in de tuin, maar creëer je ook met een handomdraai extra sfeer. Hier lees je alles over het zomerklaar maken van je tuin.

Verder lezen