Origineel cadeau voor zakelijk afscheid

Wanneer je een origineel cadeau zoekt voor bijvoorbeeld een vertrekkende collega kun je iets origineels kopen op www.artihove.nl. Er zijn veel beeldjes en sculpturen te vinden, die met zorg en passie gemaakt zijn door creatieve kunstenaars. De beeldjes hebben allemaal een unieke symbolische boodschap. Ook vazen, lampen, stoelen en tafels die allen kunstobjecten en sich zijn, kun je er verkrijgen. Niet alleen als zakelijk geschenk geschikt maar ook voor het huwelijk, een verjaardag en jubilea. 

Afscheid collega

Wanneer je een cadeau kiest als afscheid collega cadeau kun je veel zeggen met het kunstobject. Bijvoorbeeld hoeveel je de samenwerking gewaardeerd hebt. Je vindt vele prachtige geschenken bij Artihove.nl die voor dit doel geschikt zijn. Zoals diverse beeld brons met mooie boodschap. Misschien kies je voor het met zorg gemaakte bronzen beeldje dat ‘samenwerking’ uitbeeldt. Brons heeft een warme, waardevolle en tijdloze uitstraling. Maar het is natuurlijk persoonlijk of dit je aanspreekt. Je kunt ook voor een verzilverd exemplaar gaan zoals een met de boodschap: ‘Zeg het met bloemen’. Leuk om te geven, en om te krijgen! Het kan zijn dat je niet één collega, maar een heel team wilt bedanken. Bij artihove.nl ontvangt je korting indien je 10 of meer objecten bestelt.

Werk in opdracht

Je kunt de objecten ook in opdracht laten maken. Zo kun je zelf een mooie boodschap bedenken die je tot uiting wilt laten komen in het kunstobject. Zo wordt het echt uniek. De kunstenaars gaan graag voor je aan de slag om aan je wensen te voldoen zodat jij straks met een mooi geschenk je collega kunt bedanken. Ter ere van de 20 jaar Cruyff Foundation werd bijvoorbeeld het (reeds bestaande) Cruijff beeldje, een collectersitem, opnieuw vervaardigd. Uiteraard komen er wel wat extra kosten bij indien je iets naar persoonlijke wens laat maken. Van vrouwenfiguren, mensen die elkaar omhelzen tot vogels van brons, je kunt het zo gek niet bedenken of het kan voor je gemaakt worden door de gedreven kunstenaars van Artihove.nl! 

Sculpturen kopen

Bij Artihove.nl kun je ook sculpturen kopen. Maar wat is dat nu eigenlijk precies? Een sculptuur is een ruimtelijk bouwwerk dat je vormgeeft door materiaal te verwijderen. Er ontstaat dus een vorm uit één stuk materiaal. In de geschiedenis zie je dat sculpturen voor mensen altijd al een bijzondere betekenis hadden om iets uit te drukken. Bij Artihove.nl zijn de uitvoeringen zeer uitgebreid: verguld, keramiek, brons, zilver of kleurrijk. Je ziet ook vaak dat sculpturen gecombineerd worden met meubelstukken of gebouwen, zo wordt kunst gecombineerd met functionaliteit. Bij Artihove.nl zijn de sculpturen dus beeldjes waarbij het materiaal de uitgebeelde boodschap kracht bij zet. Kortom, ruime keus voor elke gelegenheid!

Online data marketing voor jouw bedrijf?

Wil je met jouw bedrijf een hogere ranking in Google, meer klanten aantrekken en betere marketing online? Je kunt snellere vindbaarheid genereren met behulp van een Big Data Online Marketing bureau. De professionals werken met eigen Big Data software welke ervoor zorgt dat meer potentiële klanten jouw website bezoeken. Middels ingenieuze software kun je het zoek- en klikgedrag kun je nagaan welke advertenties in AdWords goed of minder goed worden bekeken. Vervolgens kun je jouw bedrijfsadvertenties op zo’n manier creëren, dat ze meer impact hebben. Hulp bij een juiste online marketing vind je dus bij een Big Data Online Marketing bureau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.