Dit plantje zorgt ervoor dat er geen spinnen meer in je huis komen

Zoals elk jaar wordt het weer wat warmer en zie je opeens steeds meer insecten en dus ook spinnen in allerlei hoekjes verstopt. Gelukkig is dit probleem vrij simpel op te lossen door middel van deze plant. Jazeker, de muntplan weerhoud alle spinnen uit jouw huis! Hoe dat komt lees je hier.

Hoe werkt de muntplant?

De muntplant is van zichzelf erg sterk en heeft weinig aandacht nodig om te groeien. Je kunt de muntplant in een simpele pot plaatsen en binnen de kortste keren heb ook jij een prachtige groene muntplant die alle insecten wegjaagt. Hoe het kom dat de insecten worden weggejaagd?

Uit onderzoek is gebleken dat insecten en voornamelijk spinnen de geur van munt niet kunnen uitstaan. Dit houdt in dat spinnen niet in de buurt van deze plant willen komen en dat klinkt ons allemaal als muziek in de oren. Want zeg nou zelf het zijn nou eenmaal enge insecten. Als jij een verse kop met muntthee mee naar boven neemt zul je hetzelfde effect krijgen, geen enkele spin meer te zien.

Welke muntplant moet ik hebben?

Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken heb een tuincentrum opgezocht die ze door heel Nederland hebben, namelijk de Intratuin. Hier verkopen ze de Munt Mentha Spicata, deze is vanaf maart t/m augustus verkrijgbaar en kost slechts €2,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.