Tips bij de aanschaf van een vlaggenmast

Voor welke gelegenheid dan ook dat je een vlag wilt uithangen, is een vlaggenmast de beste optie om de vlag zo mooi mogelijk uit te laten komen. Vooral als je een vlag met bijvoorbeeld een bedrijfsnaam uithangt, wil je dat de tekst op een vlag goed zichtbaar is. Als je de vlag normaal uithangt, kan het zijn dat de tekst bijna niet leesbaar is door het waaien. Met een goede vlaggenmast blijft, hoe hard de wind ook is, de tekst altijd goed leesbaar. Ideaal! In deze blog kun je enkele tips lezen over de aanschaf van een vlaggenmast.

Welk budget trek je hiervoor uit

Dit bedenk je vooraf eigenlijk wel met al je aankopen, maar bij een vlaggenmast moet je ook bedenken dat het een goede investering is voor de langere termijn. Het is hier verstandig om niet te zuinig te zijn met het budget dat je eraan uit wilt geven. Als je hier namelijk een keer goed in investeert, ben je de komende jaren zeker verzekerd van een goede promotie voor de naamsbekendheid van je bedrijf.

De locatie van de vlaggenmast

Het is ook handig om vooraf al een goed idee te hebben waar je de mast wilt gaan plaatsen. Je moet hier namelijk rekening houden met de lengte en de breedte. Op een industrieterrein zal de mast natuurlijk veel langer en breder kunnen worden dan wanneer je deze in een woonwijk plaatst.

Voor welk soort vlaggenmast ga je?

Het soort vlaggenmast is natuurlijk ook afhankelijk van welk type vlag eraan gaat hangen. Grote baniervlaggen kunnen namelijk beter gevoerd worden op aluminium masten, terwijl landenvlaggen best wel door kunnen met mooie houten masten. Qua materiaal kun je bijvoorbeeld kiezen uit aluminium, polyester en hout. Voor vragen of advies hierover kun je altijd contact opnemen met De Rie Masten. Met al hun expertise en ervaring staan ze graag voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.