Vergroot uw woongenot met een aluminium overkapping

Wil jij het hele jaar door van buiten genieten? Of droom jij van extra woonruimte? De aluminium overkappingen van Aluxe bieden dé oplossing voor extra woongenot! De overkappingen zijn er in allerlei uitvoeringen, formaten en kleuren, dus grote kans dat je met deze eindeloze mogelijkheden de perfecte samenstelling gaat vinden.

Creëer een verlengde van je woonkamer met een overkapping

We noemden het al eerder: de tuin wordt steeds meer een verlengde van je woonkamer. Een mooie manier om deze twee ruimten met elkaar te verbinden is met een overkapping. Aluxe is producent en leverancier van aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden die voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090. Bovendien zit op alle Aluxe verandadaken standaard 10 jaar garantie. 

Vooruitstrevend design en vernieuwende constructies

Naast het strakke en sterke design, staan Aluxe overkappingen bekend om hun vernieuwende constructies en slimme oplossingen. Denk aan verborgen bevestigingsdelen, modulaire opbouw, het unieke scharnierbare profiel en een hoogwaardige kleurvaste coating. Kortom, doordachte systemen die perfect aansluiten bij moderne woningen maar ook heel goed passen op de meer traditionele bouwstijlen.

Welke aluminium overkapping past bij mij?

Zoals we al eerder vertelden, zijn de aluminium overkappingen van Aluxe in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Met het volgende stappenplan stel je eenvoudig jouw ideale aluminium overkapping samen:

  1. Bedenk ten eerste of je voor een overkapping met een schuin dak of een plat dat wilt gaan.
  2. Vervolgens maak je een keuze uit een van de lijnen die daaronder vallen: Trendline, Topline, Designline of Ultraline.
  3. Je kunt ervoor kiezen om de basis uit te breiden met een vaste wand, glasschuifwand, schuifpui of openslaande deuren.
  4. Tot slot kun je los gaan met de eindeloze uitbreidingsmogelijkheden, zoals zonwering, heaters, verlichting of een van de andere opties die Aluxe aanbiedt.

Wij begrijpen dat onze standaard uitvoeringen niet altijd naadloos aansluiten op je wensen. Daarom is het ook mogelijk om de Aluxe aluminium overkappingen geheel op maat te bestellen, zodat ze goed passen bij de stijl en maat van je woning. De bijpassende systemen zoals een vaste wand, glasschuifwand of een schuifpui worden ook op maat geleverd. 

Trendline

De aantrekkelijk geprijsde Trendline overkapping van Aluxe is een duurzaam en hoogwaardig basismodel waar je jarenlang plezier aan gaat beleven. De Trendline is beschikbaar in 3 stijlvarianten: klassiek, rond en vlak. Bij elke variant hebben de staander en goot een ander uiterlijk.

Topline

De Aluxe Topline overkapping heeft extra stevige staanders en een extra sterke goot. Doordat de Topline een grote overspanning (700 cm) tussen de staanders biedt, heb je een vrijer uitzicht. Daarnaast heb je keuze uit 2 soorten standaard polycarbonaat dakbedekking: helder en melk. Een hittewerende variant is ook mogelijk tegen meerprijs.

Designline

De luxe en kwalitatief hoogwaardige Designline staat bekend om zijn smaakvolle, unieke vormgeving. De bovenliggende constructie is zeer sterk, waardoor deze Designline bestand is tegen een hoge sneeuwbelasting. De extreem stevige liggers reiken tot maar liefst 5 meter diep zonder staalversteviging!

Ultraline

De Ultraline is de meest stoere aluminium overkapping van Aluxe. Hij heeft namelijk een uniek, kubistisch, horizontaal design zonder zichtbare dakhelling. Deze moderne veranda biedt de mogelijkheid 7 meter breed en 5 meter diep te bouwen op twee staanders. Hierdoor heb je dus een heel vrij uitzicht! Bovendien heb je maar liefst 15 jaar garantie op de lak en aluminiumconstructie.

Wat kost een aluminium overkapping?

Een Aluxe aluminium overkapping is prijsgunstig en al te verkrijgen vanaf € 1.700 – € 1.800. De prijs is afhankelijk van meerdere factoren, namelijk het type uitvoering, de uitbreidingsmogelijkheden en de keuze voor zelfmontage (inclusief duidelijke handleiding) of montage door de vakman. In onze webshop vind je onze standaard uitvoeringen met bijbehorende prijzen. Indien maatwerk wenselijk is, vraag dan een offerte op bij onze overkapping specialist via overkapping@spaansen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.