Vier Tips om Oud en Nieuw te vieren!

Hoe vier jij oud en nieuw? Ik heb vier tips hoe je jouw oud en nieuw nog creatiever kunt maken!

Tip één: Confetti!

Geef jouw vrienden en familie een confetti kanon of een handje met confetti snippers voor als de klok 00:00 slaat. Op het moment dat de klok 00:00 slaat kunnen alle gasten de confetti in de lucht gooien, ziet er leuk uit en fantastisch voor op de foto.

Tip twee: Photobooth

Heb jij een laken, slingers en gekke accessoires? Maak een fotoruimte in de kamer waar gasten leuke foto’s kunnen maken. Je kunt ook een unieke hashtag aanmaken met je vrienden. Plaats de foto’s allemaal op Instagram of Facebook zodat iedereen het kan zien.

Tip drie: Spelletjes

Persoonlijk vind ik dit er echt bij horen. Spelletjes spelen tijdens het nieuwjaar. Je kunt het nog leuker maken door samen met je vrienden een nieuwjaar spel te spelen. Hoe je een nieuwjaar spel maakt?

Koop of knip kaarten die heel 2018 samenvatten. Hierbij kun je denken aan: ”Noem het leukste moment van dit jaar” of ”Welke vrienden heb je allemaal dit jaar ontmoet”?
Hierdoor haal je allemaal leuke herinneringen boven tafel en sluit je 2018 origineel af.

Tip vier: Goud en zilver

Wat leuk staat zijn de kleuren goud en zilver. Deze kleuren horen nou eenmaal bij het nieuwe jaar. Koop gouden of zilveren ballonnen en slingers bij bijvoorbeeld de Hema en versier je huis! Het hoeft niet duur te zijn en toch geef je je huis een extra nieuwjaarstintje.

Ik wil jullie allemaal alvast een gelukkig nieuwjaar wensen en ik hoop jullie in 2019 weer te mogen inspireren met mijn blog’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.