Wat je kan doen als je woning lang te koop staat

De woningmarkt is momenteel enorm krap, waardoor de meeste woningen binnen recordtijd verkocht worden. Dat geldt echter niet voor alle huizen, want er zijn woningen die niet aan de straatstenen kwijt te raken zijn. Heb jij ook een huis dat je maar niet verkocht krijgt? In deze blog lees je enkele tips over hoe het misschien toch kan kunnen!

Laat nieuwe foto’s maken

Soms kan het feit dat je woning maar niet verkocht wordt komen door de foto’s die bij de advertentie staan. Het laten maken van foto’s door een goede fotograaf kan namelijk behoorlijk wat geld kosten, waardoor veel mensen ervoor kiezen om dit zelf te doen. Vaak resulteert dit echter in onprofessionele, onscherpe foto’s die de verkoop van je woning in de weg zullen staan. In dat geval is het een goed idee om nieuwe foto’s te laten maken, dit keer door een professionele fotograaf. Het uiterlijk van het huis goed weergeven is namelijk essentieel voor een snelle verkoop. Op deze manier is de kans een stuk groter dat mensen je advertentie serieus nemen, komen bezichtigen, biedingen uitbrengen en je je woning dus ook uiteindelijk verkocht krijgt. 

Verkoop je woning gegarandeerd

Soms kan de verkoop zo lang duren dat je je geduld zo langzamerhand kwijt raakt. Je kan je woning dan direct verkopen door contact op te nemen met een huizeninkoper. Deze laat je woning taxeren om de waarde ervan te kunnen bepalen. Vervolgens zal aan de hand hiervan een vrijblijvend bod uitgebracht worden. Als je dit accepteert, kan je je woning binnen een week verkocht hebben!

Verlaag de vraagprijs

Ten slotte kan het natuurlijk ook zo zijn dat de vraagprijs van je woning simpelweg te hoog ligt. Het kan dan helpen om de vraagprijs te verlagen. Er zijn dan per slot van rekening statistisch gezien ook meer mensen die je woning kunnen betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.