De nieuwste trend: een wereldkaart aan de wand

Heb je een kale muur en ben je opzoek naar opvulling? Een nieuwe trend voor 2019 is de wereldkaart. Deze wereldkaarten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten varianten. Voor ieder huis is er een bijpassende wereldkaart te vinden. Zoek jij ook nog naar opvulling voor aan de muur? Lees dan verder en doe woon inspiratie op.

De verschillende materialen

De wereldkaarten kunnen op allerlei verschillende materialen worden afgedrukt. Hierbij kun je denken aan een wereldkaart op hout, glas, canvas of zelfs aluminium. Deze verschillende materialen geven elk een uniek karakter aan de wereldkaart. Op deze manier is de wereldkaart te matchen bij elk soort interieur. Heb je een modern en straks interieur, dan past een wereldkaart op glas hier goed bij, maar heb je een landelijke inrichting dan kun je beter een houten wereldkaart kiezen.

Grote wereldkaarten

Ben je op zoek naar een kleinere opvulling of wil je een grote muur bedekken dan is een wereld kaart een goede aanvulling. Aangezien deze kaarten in meerdere maten en soorten verkrijgbaar is. Een mooie manier om een grote wereldkaart toe te voegen aan je interieur is door middel van wereldkaart fotobehang. Een complete muur bedekken met kaart klinkt misschien wel erg heftig, maar het resultaat overweldigend zijn. Vooral wanneer je kiest voor een wereldkaart met rustige kleuren.

Vergeet geen landen

IKEA is vergeten om Nieuw-Zeeland op de wereldkaart te zetten. De kleurrijke wereldkaarten van IKEA zijn viral gegaan over het internet omdat Nieuw-Zeeland niet te zien was op de wereldkaarten. Het is natuurlijk erg vervelend als er een land mist op zo’n prachtig exemplaar. Je hoeft je echter geen zorgen te maken dat er landen missen als je bijvoorbeeld een foto op aluminium besteld want online worden deze kaarten uiterst zorgvuldig bedrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.